DZĪVNIEKU UN ZIVJU BLAKUSPRODUKTU SEPARATORI



Ātri un tīri procesi, augsts ražīgums un izcila produktu kvalitāte - mūsu iekārtas un tehnoloģiskās līnijas sniedz mūsu klientiem daudz priekšrocību visdažādākajos veidos, izmantojot tās visdažādākajos pielietojuma veidos.

Mūsu separatori, ko izmanto gaļas rūpniecībā sausai un mitrai kausēšanai, no taukiem atdala pat vismazākās mikroatliekas, un tādējādi spēj atgūt tīrus taukus ļoti augstā kvalitātē. GEA piegādā separatorus arī efektīvai asins plazmas un asins miltu ražošanai, vērtīga olbaltumvielu hidrolizāta atgūšanai, kā arī želatīna ražošanai. Arī lopkautuves var ievērojami palielināt savu pievienoto vērtību, apstrādājot flotācijas dūņas.


GEA separatori zivju rūpniecībai tiek uzstādīti aiz dekantera posma un no eļļas fāzes atdala ļoti mazas atlikušās daļiņas. Atbilstība maksimālās tīrības standartiem, ko nodrošina higiēniskā visa procesa konstrukcija, nozīmē, ka var iegūt arī augstākās kvalitātes zivju eļļu, kas atbilst pārtikas kvalitātes prasībām.


Ja klienti nolemj izmantot mūsu separatorus, viņi gūst labumu ne tikai no pilnībā automatizētiem procesiem. Pateicoties visu to detaļu nerūsējošā tērauda konstrukcijai, kas saskaras ar produktu, kā arī automātiskai ķīmiskai tīrīšanai, mūsu tehnoloģiskās līnijas nodrošina drošu un higiēnisku ražošanu, vienlaikus ievērojot maksimālos higiēnas standartus. Inovatīvā hidrostop sistēma ļoti koncentrētu cieto vielu izvadīšanai nodrošina minimālus produkta zudumus separatora posmā.


Funkcijas un priekšrocības

  • Izturīga konstrukcija maksimālai uzticamībai
  • Hidrohermētiskā padeve saudzīgai produktu apstrādei
  • Optimizēts disku kaudze vislabākās eļļas kvalitātes nodrošināšanai
  • Ļoti liela dzidrināšanas zona optimālai olbaltumvielas saturošas fāzes pulēšanai un tādējādi ļoti tīram olbaltumvielu hidrolizātam.
  • Pārtikas rūpniecībai piemērota konstrukcija: pārsegs, cieto daļiņu uztvērējs un bļodas daļas izgatavotas no nerūsējošā tērauda.
  • Pašattīroša bļoda nodrošina pilnībā automātisku tīrīšanu uz vietas (CIP).