PĀRTIKAS SASTĀVDAĻU DZIDRINĀTĀJI

Proteīnu reģenerācijā GEA attīrītāji ir reģenerācijas posms no proteīnu nogulsnēšanās procesā iegūtā centrāta. Tas ne tikai palielina vērtīgā proteīna ieguvi, bet arī vienlaikus samazina ĶSP vērtību notekūdeņos. Lielāks iznākums apvienojumā ar zemākām notekūdeņu attīrīšanas izmaksām - reģenerācijas posms ievērojami palielina visa procesa efektivitāti. Jaunās paaudzes attīrītāju priekšrocība ir lielie ekvivalenti attīrīšanas laukumi disku kaudzē, kas nodrošina optimālu attīrīšanu, jo īpaši apvienojumā ar lielu caurlaides spēju. Centripetālais sūknis izvada attīrīto šķidrumu bez putām un zem spiediena, kas nozīmē, ka nav skābekļa uztveršanas.

GEA attīrītāji ir piemēroti arī visiem aļģu koncentrēšanas procesiem. GEA hidrostop sistēma nodrošina ļoti augstu cieto daļiņu koncentrāciju (līdz 30 %), tādējādi maksimāli palielinot produkta iznākumu. Ar GEA hidrohermētisko padeves sistēmu mūsu attīrītāji nodrošina saudzīgu produktu apstrādi jutīgajam šūnu materiālam. Ir pieejami arī pret koroziju izturīgi materiāli sālsūdens aļģu apstrādei.

GEA dzidrinātāji pārtikas sastāvdaļām var izmantot arī CIP. Tīrīšanas nolūkos tos skalo ar parasto mediju, izmantojot CIP metodi; atdalītās atliekas uzkrājas tvertnes cietvielu uzglabāšanas telpā, no kuras tās tiek izspiestas. Izmešanas process rada papildu skalošanas efektu disku kaudzē, un tas uzlabo ķīmiskās tīrīšanas procesa efektivitāti.

Ja vēlaties augstākā līmeņa mehānisko atdalīšanu, varat iegādāties mūsu pārtikas sastāvdaļu dzidrinātājus ar integrētu tiešo piedziņu, nevis plakano siksnu piedziņu. GEA tiešā piedziņa ievērojami uzlabo efektivitāti. Mūsu inovatīvā piedziņas koncepcija samazina berzes zudumus, pateicoties tiešai jaudas pārvadei. Risinājums integrēt piedziņu separatorā ir ļāvis samazināt nepieciešamo telpu līdz pat 35 procentiem. Integrētajā konstrukcijā netiek izmantoti tādi komponenti kā zobratu vai siksnu piedziņa. Turklāt tiešā jaudas pārnese nodrošina daudz zemāku trokšņa līmeni, kā arī zemāku nolietojuma līmeni.


Funkcijas un priekšrocības

  • Labākie atdalīšanas rezultāti
  • Pārtikas produktiem piemērota konstrukcija un FDA apstiprinātas blīves
  • Iespējams CIP, lai nodrošinātu visaugstākās higiēnas prasības
  • Saudzīga produktu apstrāde
  • Pieejama tiešās piedziņas konstrukcija