SEPARATORI PLAZMAS UN MILTU ATGŪŠANAI NO DZĪVNIEKU ASINĪM



Pastāvīga dzīvnieku asiņu pārstrāde asins plazmā vai asins miltos ir iespējams veids, kā vēl vairāk palielināt kautuvju rentabilitāti. Īpaši asins plazmas iegūšana paver ienesīgas iespējas, jo šis produkts ir ļoti pieprasīts dažādās rūpniecības nozarēs, pateicoties tajā esošajām vērtīgajām sastāvdaļām. Asins plazmu izmanto kā piedevu pārtikas nozarē, kā arī farmācijas un dzīvnieku barības rūpniecībā.


Augstas vērtības olbaltumvielu avots

Kad asinis ar pievienotu antikoagulantu tiek atdalītas, plazma tiek reģenerēta kā viegla šķidra sastāvdaļa. Tā satur 7 līdz 9 % olbaltumvielu ar ļoti augstu neaizvietojamo aminoskābju īpatsvaru, tāpēc tai ir attiecīgi augsta uzturvērtība. Atgūto asins plazmu var ievadīt svaigā pārstrādē vai tālāk pārstrādāt, lai iegūtu asins plazmas pulveri. Otrā dzīvnieku asiņu atdalīšanas fāze ir asins koncentrāts, ko var izžāvēt, lai iegūtu asins miltus.


GEA plasmaprime un neliela mēroga asins apstrādei

GEA piedāvā sākumlīmeņa separatorus ar mazāku jaudu, kas ir viegli lietojami un ērti lietojami nelieliem asins pārstrādes uzņēmumiem, piemēram, mazām kautuvēm, kā arī pilnībā automātiskas, augstas efektivitātes un lielas jaudas centrifūgas pilna mēroga asins pārstrādes speciālistiem. Neatkarīgi no tā, vai tie ir mazi vai lieli, visiem mūsu separatoriem ir higiēnisks dizains augstas kvalitātes pārtikas plazmai. Mūsu mazie plazmas atdalītāji koncentrējas uz vienkāršību, lai mūsu klientiem būtu viegli pievienot vērtību kaušanas procesiem, papildus reģenerējot plazmu. Separatori ir viegli integrējami, kopējā procesa iestatīšana ir vienkārša un intuitīvi lietojama un tīra. Mūsu separatori ar lielāku jaudu koncentrējas uz visaugstāko efektivitāti ar pilnībā automātisku tīrīšanu un darbību maksimālai izmantošanai, saudzīgāko produktu apstrādi, lai nodrošinātu visaugstāko atdalīšanas efektivitāti, un dizainu ātrai un vienkāršai apkopei.


Funkcijas un priekšrocības

  • Visas separatora daļas, kas saskaras ar produktu, ir izgatavotas no nerūsējošā tērauda.
  • Pārtikas klases blīves
  • pārtikas produktiem apstiprinātu smērvielu izmantošana
  • Sākumlīmeņa separatori, kas ir viegli integrējami, lietojami un lietojami
  • Pilnībā automātiska lieljaudas separatoru tīrīšana un darbība
  • Visaugstākā pieejamība un efektivitāte