TOIDU KOOSTISOSADE SELGITUSAINED

GEA valkude taaskasutamise raames esindavad valkude sadestamisel saadud tsentraadi taaskasutamise etappi kliirensid. See mitte ainult ei suurenda väärtusliku valgu saagist, vaid vähendab samaaegselt ka heitvee keemilise hapnikutarbimise väärtust. Suurem saagis koos heitvee töötlemise madalamate kuludega - taaskasutamise etapp suurendab märkimisväärselt kogu protsessi tõhusust. Uue puhastusseadme põlvkonna eeliseks on kettakihi suured ekvivalentsed puhastuspinnad, mis tagavad optimaalse puhastuse eelkõige koos suure läbilaskevõimega. Tsentripetaalpump väljutab selgitatud vedeliku vahuvabalt ja rõhu all, mis tähendab, et hapniku kogumist ei toimu.

GEA puhastusseadmed sobivad ka kõikide vetikate kontsentreerimisprotsesside jaoks. GEA hydrostop-süsteem võimaldab väga kõrget tahkete ainete kontsentratsiooni (kuni 30 protsenti) ja maksimeerib seeläbi toote saagise. GEA hüdrotermilise söötmissüsteemiga tagavad meie puhastusseadmed tundliku rakumaterjali õrna tootepuhastuse. Saadaval on ka korrosioonikindlad materjalid soolase vee vetikate töötlemiseks.

GEA toidutoorainete puhastusseadmed on ka CIP-võimelised. Puhastamiseks loputatakse neid CIP-meetodil tavalise meediumiga; eemaldatud jäägid kogunevad kausi tahkete ainete hoidmisruumi, kust need väljutatakse. Väljapaiskamisprotsess tekitab täiendava loputusefekti kettakuhjas, mis parandab keemilise puhastusprotsessi tõhusust.

Kui eelistate mehaanilist eraldamist kõige kõrgemal tasemel, võite saada meie toiduaine koostisosade puhastusseadmed integreeritud otseajamiga lamedate rihmaajamite asemel. GEA otseajamiga saavutatakse märkimisväärne tõhususe paranemine. Meie uuenduslik ajamikontseptsioon vähendab otsese jõuülekande abil hõõrdekadusid. Lahendus, mille puhul ajam on integreeritud separaatorisse, on vähendanud ruumivajadust kuni 35 protsendi võrra. Integreeritud konstruktsioon ei kasuta selliseid komponente nagu hammasratas või rihmavedu. Lisaks sellele on otsese jõuülekande tulemuseks palju madalam müratase koos vähese kulumisega.


Omadused ja eelised

  • Parimad eraldamistulemused
  • Toiduainetele sobiv disain ja FDA heakskiidetud tihendid
  • CIP-võimeline kõrgeimate hügieeninõuete jaoks
  • Õrn tootekäitlus
  • Saadaval otsese ajamiga konstruktsioonina