LOOMSETE JA KALADE KÕRVALSAADUSTE SEPARAATORID

Kiired ja puhtad protsessid, suur saagikus ja suurepärane tootekvaliteet - meie kliendid saavad meie masinate ja tootmisliinidega mitmel viisil kasu väga erinevates rakendustes.

Meie lihatööstuses kuiv- ja märgsulatamisel kasutatavad separaatorid eraldavad rasvadest isegi kõige väiksemad mikrojäägid ja suudavad seega taastada puhta rasva äärmiselt kõrge kvaliteediga. GEA tarnib separaatorid ka vereplasma ja verejahu tõhusaks tootmiseks, väärtusliku valguhüdrolüsaadi taaskasutamiseks ning želatiini tootmiseks. Samuti saavad tapamajad oma lisandväärtust märkimisväärselt suurendada flotatsioonilahuse töötlemise abil.


GEA kalatööstusele mõeldud separaatorid paigaldatakse dekanterstaadiumile järgnevalt ja need eemaldavad õlifaasist äärmiselt väikesed järelejäänud osakesed. Täieliku protsessi hügieenilise konstruktsiooni tõttu saab tänu maksimaalsete puhtusnõuete järgimisele taastada ka esmaklassilist toiduainekvaliteediga kalaõli.


Kui kliendid otsustavad kasutada meie separaatoreid, ei saa nad kasu mitte ainult täielikult automatiseeritud protsessidest. Tänu kõigi tootega kokkupuutuvate komponentide roostevabast terasest konstruktsioonile ja automaatsele keemilisele puhastusele võimaldavad meie protsessiliinid ohutut ja sanitaarset tootmist, järgides samal ajal maksimaalseid hügieeninõudeid. Uuenduslik hüdro-stop süsteem kõrgkontsentreeritud tahkete ainete väljutamiseks tagab minimaalse tootekadu separaatorietapis.


Omadused ja eelised

  • Vastupidav konstruktsioon maksimaalse töökindluse tagamiseks
  • Hüdrotermiline söötmine toote õrnaks töötlemiseks
  • Optimeeritud kettakihi parima õlikvaliteedi tagamiseks
  • Väga suur klaarimisala valku sisaldava faasi optimaalseks puhastamiseks ja seega väga puhta valgu hüdrolüsaadi saamiseks
  • Toiduainetele vastav konstruktsioon: kapuuts, tahkete ainete püüdja ja kausi osad on valmistatud roostevabast terasest
  • isepuhastuv kauss võimaldab täisautomaatset puhastamist kohapeal (CIP)