AEGLASELT PÖÖRLEV PUHASTAJA SANITAATOR

Aeglaselt pöörlev puhastusseade Sanitor sobib ideaalselt rakendusteks, kus on vaja kompaktset, väikese vooluhulgaga ja suure sanitaarsusega seadet. Ainulaadne konstruktsioon pakub paindlikke tööparameetreid alates 2 baarist kuni 20 baarini ja vooluhulgaga alates 24 l/min. Laagrite ärajätmine suurendab oluliselt seadme kasutusiga ja välistab laagrite lagunemisega seotud saastumisprobleemid.


Eelised

  • Aeglane, pidev pöörlemine
  • Kuullaager vaba - pikem kasutusiga
  • Suur töörõhu vahemik
  • Hüdrodünaamiline laager
  • FDA nõuetele vastav
  • Hooldusvaba ja vastupidav
  • SIP läbi düüsi võimalik
  • Eelistatud paigaldusasend: vertikaalselt allapoole
  • Saadaval mahuti ohutussüsteemi VARITOP® jaoks

Operatsioon

Pesuvedelik suunatakse läbi kolme ava keskse pöörleva tünni, tekitades kolm sõltumatut tugevat ventilaatoripihustust, mis tagavad täieliku katvuse. Iga ventilaatorijuga on suunatud anuma konkreetsele piirkonnale. Sobib ideaalselt lõhkekorraliseks loputamiseks või pikemaajaliseks pesemiseks, millel on kohene ja tugev mõju. Sanitor on saadaval 360° pesumustritega.


Rakendused

Sobib ideaalselt madala vooluhulgaga, muutuva rõhuga rakendusteks, kus on vaja aeglast pidevat pöörlemiskiirust, et tagada pikem kemikaalide viibimisaeg, mis parandab puhastuse tõhusust. Lai töörõhu vahemik muudab seadmed tõeliselt mitmekülgseks kõikides tööstussektorites. Seadmed sobivad väikeste/keskmise suurusega anumate ja tootmisseadmete puhastamiseks. Kompaktne konstruktsioon, efektiivne jõudlus, need vastavad kõigile FDA hügieeni- ja puhtusnõuetele. Seetõttu sobivad need väga hästi nii farmaatsia- ja biotehnoloogiatööstusele kui ka toidu- ja joogitööstusele ning muudele hügieenitundlikele tööstusharudele.


Tehnilised andmed

Punkti: Suurus

Soovitatav rõhk: 2 - 20 baari (29 - 290 psi)

Puhastamise läbimõõt: max. 4.8 m (15.1 ft)

Voolukiirus: 1.5 – 4.8 m3/h (25 - 80 l/min / 6.6 - 21.13 USgpm)

Pihustusjoonis: 360°

Ümbritseva õhu temperatuur: SIP max. 140 °C (284 °F), 30 min

Sisestusava: BSP/NPT min. Ø 32 mm (1,26 tolli) / PinFix min. Ø 60 mm (2,36 tolli)

Materials: Roostevaba teras 316L (1.4404)

Toruühendus: Pin Fix ½" OD (12,7x1,6) torule valikuline: 3/8" BSP / NPT muhviga

Kaal: umbes 0,17 kg (0,37 naela)