GEA HIGIĒNISKIE DROSEĻVĀRSTI

GEA higiēniskajiem droseļvārstiem ir raksturīgs higiēnisks dizains bez kupola un tvertnes. Produktu plūsma sastopas ar nelielu pretestību, produktu zonas tiek automātiski iztukšotas un tīrīšana notiek efektīvi. GEA Hygienic Butterfly Valves piedāvā labas higiēniskās konstrukcijas priekšrocības, vieglāku montāžu, īsāku montāžas un apkopes laiku un līdz ar to ilgāku ražošanas darbības laiku.


Funkcija

  • Izturīgs vārsta disks
  • Zems pārslēgšanas griezes moments
  • Viengabala atloka konstrukcija
  • 2 metālisko izstrādājumu mitro materiālu izvēle
  • Izstrādājuma mitrinātās daļas no AISI 304 (1.4301) vai AISI 316L (1.4404).


Pneimatiskās piedziņas
Pneimatiskās piedziņas

Lai nodrošinātu šauru montāžu un zemu gaisa patēriņu, pneimatiskie piedziņas mehānismi ir kļuvuši vēl kompaktāki. Konstrukcija bez spraugām nodrošina optimālu tīrību un atbilst visaugstākajām higiēnas prasībām.
Griezes momenta maksimums abās galējās pozīcijās ļauj izmantot gan normāli noslēgtiem, gan normāli atvērtiem vārstiem. Metāliskie aizbīdņi nodrošina precīzu diska pozicionēšanu. Ir pieejami "gaiss-speres" un "gaiss-gaiss" varianti.
Visas piedziņas pēc noklusējuma ir piemērojamas Ex zonām. Jānodrošina visu elektrisko piederumu atbilstība Ex noteikumiem.


Integrētajā T.VIS® interfeisā var droši uzstādīt arī papildu piederumus - pastiprinātāja cilindru, divu pozīciju apstādinātāju un ierobežotāju. Iekšējā pneimatiskā sistēma samazina bojājumu risku, jo tajā nav ārējo cauruļu.