VARIVENT® 24/7 PMO

Pieteikumu piemēri

Piena pārstrādes uzņēmumos, uz kuriem attiecas PMO, šo vārstu izmanto visās neaseptiskajās procesu zonās, piemēram, piena pieņemšanas, svaigpiena uzglabāšanas un sadales sistēmās, pasterizatora ieplūdes un izplūdes un uzpildes līnijās. Šī metode novērš jebkādu sajaukšanos starp produkta cauruli un cauruli ar tīrīšanas līdzekli.


Mixproof Separation

The VARIVENT® 24 / 7 PMO Valve® 2.0 is almost exclusively used in dairy applications subject to the regulations of the Pasteurized Milk Ordinance (PMO). Primarily, this concerns dairies in the United States. These valves are used for mixproof shut-off of incompatible products at pipe junctions.
When the valve is closed (non-actuated position), there are always two seals between the separated pipelines. If one seal is defective, the resulting leakage will be directed through the leakage outlet into the periphery, without mixing with the product in the second pipeline.

Noplūdes kameras tīrīšana

Pacelšanas piedziņa


Vārsti vienmēr ir aprīkoti ar pacelšanas piedziņu, kas ļauj individuāli pacelt atsevišķu vārsta disku konkrētās caurules tīrīšanas laikā. PMO Valve® 2.0 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, atbilst stingrajām PMO (Pasterizēta piena regulas) prasībām un ir sertificēts saskaņā ar 3-A standartu 85-02, lai veiktu pacelšanas funkciju, kamēr pa citu cauruļvadu tiek transportēts piens vai piena produkti.

Šajā gadījumā tīrīšanas līdzeklis iziet cauri paceltā vārsta diska blīvējumam, iztīra noplūdes kameru un pēc tam izplūst caur noplūdes atveri perifērijā. Tādējādi ir iespējams iztīrīt visas virsmas, kas saskaras ar produktu, tostarp vārsta diska blīvējuma virsmas.


Balansiera virsmas tīrīšana

Raksts "12.p. Tvertņu un aprīkojuma tīrīšana un dezinfekcija" noteikts, ka katra virsma, kas nonāk saskarē ar produktu, jāmazgā vismaz reizi dienā. Tāpēc 24/7 PMO Valve® 2.0 ir standarta aprīkojumā aprīkots ar balansiera tīrīšanas ierīci. Paceļot apakšējo vārsta disku, starp apakšējo balansiera blīvējumu un vārsta disku automātiski tiek atstāta brīva sprauga. Tādējādi tīrīšanas līdzekļi var iekļūt balansiera tīrīšanas ierīcē un notīrīt balansiera virsmu. Šādā veidā vārsts atbilst PMO 12.p. punkta prasībām, neveicot papildu pasākumus. Tomēr pēc izvēles vārstus var piegādāt arī bez balansiera tīrīšanas ierīces, ja virsma tiks tīrīta citā veidā, piemēram, tīrīšanas laikā veicot pilnu gājienu.


Izmēri
Divvietīgi vārsti
OD 1 ½" – OD 6"

Vārstu izvēles shēma: Miksējami noslēgvārsti ar sēdekļa pacelšanu