VARIVENT® TURVAVENTIILID

Funktsioon

Täieliku kasutuseaga turvaventiilid avanevad pop-toiminguga, nii et on võimalik vabastada suured massivooluhulgad või kiiresti tekkivad rõhud. Neid kasutatakse sageli auru- või gaasirakendustes. Need ventiilid avanevad täielikult isegi väikese rõhu tõusu korral ja võivad seega kogu massivoolu välja lasta.

Normaalse hooga turvaventiilid on optimaalsed rõhulangetusventiilid. Neil on lai proportsionaalne pindala, nii et nad aktiveeruvad pidevalt rõhu alandamise ja rõhu tippude ajal. Nende pikk proportsionaalne faas on peaaegu täisväärtusliku eluea iseloomuga. Need sarnased omadused võivad vähendada suuri massivoolusid. Neid kasutatakse ka ülevooluklappidena ja siis, kui väiksema suurusega täisväärtuslikud kaitseklapid on veel liiga suured.

Selleks, et tagada kõikide tootega kokkupuutuvate pindade hügieeniline puhastamine (CIP) või steriliseerimine (SIP), on võimalik saada ventiilid lisavarustusena pneumaatilise tõsteseadmega.


Iseloomulikud omadused

  • Kvaliteetsed materjalid ja pinnaviimistlus
  • Käsitsi või pneumaatiline tõsteseade
  • Temperatuuri suhtes tundmatu
  • Keevitatud korpused CIP-kõlblikus konstruktsioonis
  • Taskuvaba ja tühjendatav korpuse konstruktsioon

Rakendusnäited

Turvaventiilid kaitsevad mahuteid ülerõhu eest näiteks anumate steriliseerimise käigus või mahuti täitmisel. Need kaitsevad kääritamismahuteid enne kahjustusi ootamatute häirete korral.

Tavalise hooga turvaventiilid on optimaalsed rõhuvabastusklapid. Neil on lai proportsionaalne pindala, nii et nad aktiveeruvad pidevalt rõhulangetamise ja rõhu tippude ajal. Nende pikk proportsionaalne faas on peaaegu täisväärtuslik. Need sarnased omadused võivad vähendada suuri massivoolusid. Neid kasutatakse ka ülevooluklappidena ja siis, kui väiksema suurusega täisväärtuslikud kaitseventiilid on veel liiga suured.

Turvaventiilid paigaldatakse rõhuvabastuseks, et tagada anumate ja muude protsessiseadmete puutumatus, kui keskkond muutub tahkeks, näiteks šokolaadiks.


HyTight Assamblee

Väga hea puhastatavus - see on LESER Clean Service turvaklappide konstruktsiooni nõue. Need ventiilid on varustatud HyTight Assambleega, mis pakub optimaalseid puhastusvõimalusi.

HyTight Assamblee katab koos elastomeerist puhastusmuhviga kõik osad, mida on raske puhastada tootega kokkupuutumise eest. Pidage meeles, et elastomeerist muhv ei kahjusta vasturõhku nagu roostevabast terasest muhvid.


Tõsteseadmed

VARIVENT-seeria turvaklappidel on gaasikindlad klapiketta tõsteseadmed. Selline konstruktsioon võimaldab ventiili ketta tõstmist toru puhastamise ajal, et puhastada kõiki sisemisi osi, sealhulgas istme ala ja O-rõngaid. Saadaval on nii käsitsi kui ka pneumaatilised tõsteseadmed.


Täielik ohutusventiil, tüüp 488

Ohutusventiilid seeria 488 töötati välja tihedas koostöös tehase omanike ja inseneridega. Need kaitsevad protsessirajatisi usaldusväärselt ülerõhu eest, seadmata seejuures ohtu hügieeninõudeid. Kogu seeria on projekteeritud ja ametlikult heaks kiidetud vastavalt rahvusvahelistele standarditele (DGR 97/23/CG, ASME, GOST jne).

Iga ventiili auru-, gaasi- ja vedelikuvariant on TÜV poolt vastavalt Saksamaa eeskirjadele tüübikatsetatud. Need vastavad ELi surveseadmete direktiivile ja kannavad CE-märki. VARIVENT(R) turvaventiil tüüp 488 vastab spetsiaalsetele puhastus- ja töövõimetele, mida nõutakse toidu-, õlle- ja joogitööstuses. Sellel on lai tööpiirkond, nii et see on väga hästi rakendatav suurtes käitistes.