CONTROL TOP T.VIS® E-20

T.VIS® E-20 on spetsiaalselt projekteeritud, et vastata täpselt vedelike töötlemise tööstuse vajadustele, tagades samal ajal ka tolmuplahvatuse kaitse. Lisaks on selle juhtimisplaadi iga komponent standardiseeritud kõige kõrgemal tasemel, tagades kasutajasõbraliku kasutuskogemuse, mis säästab aega ning seab esikohale usaldusväärsuse ja ohutuse. T.VIS® E-20 täiustatud tehnoloogia põhineb andurimoodulil, mis ühendab endas kaks eraldi magnetpõhist andurit. Need andurid mängivad olulist rolli ventiili asendi tuvastamisel ja annavad automaatse käitamise jaoks vajalikke tagasisidesignaale. Lisaks pakub andurimoodul valikulist ühendust pilootmagnetventiilide jaoks, mis võimaldab kontrollida ventiili ajamit.


Omadused

  • Tõestatud korpuse tehnoloogia ja standardiseeritud komponentide kasutamine, mis tagab usaldusväärse toimimise.
  • Kaasas kõrgeim kaitseklass standardvarustuses, mis tagab optimaalse kaitse.
  • Mõeldud taluma suurt vibratsiooni ja lööki, mistõttu sobib nõudlikesse keskkondadesse.
  • Lihtne kasutuselevõtuprotsess, mis lihtsustab seadistamist ja kasutamist.
  • 2-värviline 360° oleku tuvastamine, mis võimaldab hõlpsat jälgimist ja tööseisundi kiiret tuvastamist mis tahes nurga alt.
  • Sertifitseeritud ülemaailmseks kasutamiseks, mis vastab rahvusvahelistele standarditele ja eeskirjadele.

Asendi tuvastamine

T.VIS® E-20 on varustatud kahe käsitsi reguleeritava anduriga klapi asendi täpseks tuvastamiseks. Need andurid on spetsiaalselt ette nähtud klapi alg-/turvaasendi ja lõppasendi määramiseks. See võimaldab klapi liikumise täpset jälgimist ja kontrollimist, tagades ohutu ja tõhusa töö.


Seaded

T.VIS® E-20 andurid on paigaldatud juhtplokkidele ja pakuvad individuaalset reguleeritavust kogu ventiili löögi ulatuses. See reguleeritavus on võimalik tänu kahele keermestatud spindlile, mis on integreeritud andurimoodulisse. Kasutades neid keermestatud spindleid, saavad kasutajad täpselt seadistada ja peenhäälestada anduri asendeid, et need oleksid vastavuses ventiili liikumisulatusega. Selline reguleeritavus tagab optimaalse anduri töö ja usaldusväärse tuvastamise kogu ventiili liikumise ulatuses.


Visualiseerimine

LED-ekraan

  • roheline: ventiil on mittetoimivas asendis
  • kollane: klapp on lõppasendis

Struktuur

T.VIS® E-20 on standardselt varustatud kompaktse mooduliga, mis sisaldab 2 asendiandurit. Lisaks on moodulisse integreeritud valgusdioodid, mis hõlbustavad oleku tuvastamist juhtimisplaadi ülemise korgi valgustatud kupli kaudu. Mugavaks ja iseeneslikult ohutuks kasutamiseks on juhtimisplaat konstrueeritud sisemiste vedruga klemmidega. Need klemmid võimaldavad kliendil otse ühendada vajalikud juhtimisseadmed, võimaldades nii tagasiside signaalide kui ka klapi aktiveerimise ühendamist. Lisaks sellele on T.VIS® E-20 toitevooluühendusel vahetatav filter, mis kaitseb sisseehitatud magnetventiilid saasteainete eest. See tagab seadme usaldusväärse ja tõrgeteta toimimise.


Tehnilised andmed

Standardse versiooni tehnilised andmed

Asendi tuvastamine: Magnetresistiivsed läheduslülitid

Korpuse materjal: PA 12/L

Taotlus: .

Õhuvarustus: Rõhuväli - 2 kuni 8 bar Standard - vastavalt ISO 8573-1:2010 Tahkete ainete sisaldus - kvaliteediklass 6 Veesisaldus - kvaliteediklass 4 Õlisisaldus - kvaliteediklass 3

Õhuühenduste mõõtmed: Metriline 6/4 mm, tolli 6,35/4,31 mm (¼")

Kaitseklass: IP 69

Helirõhu tase väljalaskeõhu drosselklapi: väljalaskeõhu drosselklapi kaudu Max. 72 dB

Visualiseerimine: LED (roheline, kollane)

Sertifikaadid: ATEX, IECEx, UKEx, CCCEx

Rakendusvaldkond

Rakendusvaldkond

Heaks kiidetud kasutamiseks järgmistes rakendustes:

Vastavuse tüüp:ATEX/UKEX/IECEx/CCCEx
Taotlus:
Gaas:(II 2G) Ex ia IIC T4…T5 Gb
Ümbritseva õhu temperatuur:-10 °C ≤ Ta ≤ +42 °C
Tolm:(II 2D) Ex tb IIIC T85 °C Db
Ümbritseva õhu temperatuur:-10 °C ≤ Ta ≤ +38 °C
Gaas:(II 2G) Ex ia IIC T4…T5 Gb

Kõik sertifikaadid põhinevad kasutamisel gaasi- ja tolmukeskkonnas, mis hõlmab 2. kategooria seadmete nõudeid (EPL b).