VARINLINE® TASKUVABAD INSTRUMENDID


Torumõõtur on varustatud rõhumuunduriga. Membraan tagab eraldumise protsessikeskkonnast ja edastab protsessirõhu ülekandevahendi kaudu mõõtevahendisse. Kui rõhk mõjub protsessikeskkonnast mõõtevahendile, kannab elastne diafragma selle rõhu üle ülekandevale vahendile ja seega mõõtevahendile.

Tänu nende rõhumõõturite erilisele konstruktsioonile on võimalik saavutada väike temperatuuri mõju ning võimalus mõõta ülerõhku ja vaakumit. Näidikumeeter täidetakse glütseriiniga (vastavalt FDA eeskirjadele) või piirlülitite olemasolu korral isolatsiooniõliga, et saavutada summutamiskäitumine suurte vibratsioonide korral ning vältida kondenseerumist eri temperatuuridel kasutamise ajal. Selle tulemusena on see rõhumõõtur ideaalselt ette nähtud kasutamiseks (vedelate) toiduainete rakendustes.

See on saadaval erinevate adapteritega, mis sobivad protsessiliitmikele tüüp B, F ja N. Mõõteriistal on mitu orientatsiooni, et võimaldada mõõteriista nõuetekohast loetavust, et mõõteriista oleks võimalik nõuetekohaselt lugeda erinevates paigaldusasendites.