VARINLINE® INSTRUMENTI BEZ KABATĀM

VARINLINE® komponentu funkcijas

VARINLINE® procesu savienojumi ir piestiprināti pie VARINLINE® korpusiem. Vairāki mērinstrumentu piegādātāji piedāvā savus komponentus ar atbilstošu savienojuma savienotāju. Tas nodrošina vieglu, ātru un higiēnisku vairāku instrumentu pielāgošanu mūsu VARINLINE® korpusam.


Pieteikumi

VARINLINE® sistēma ir ieviesta visās pārstrādes iekārtu higiēniski konstruētajās daļās. VARINLINE® korpusi ļauj uzstādīt mērinstrumentus bez tukšajām vietām un tādējādi ļauj izmantot mērinstrumentus uzņēmumos ar visaugstākajām higiēnas prasībām.

VARINLINE® sistēma nodrošina pareizu procesu parametru, piemēram, spiediena, temperatūras vai plūsmas, uzraudzību. Procesu optimizācija, izmantojot mērinstrumentus, var samazināt produktu zudumus, piemēram, atrodot ideālos pārslēgšanās punktus izstumšanas laikā, uztverot produkta krāsu, duļķainību vai vadītspēju.

Līmeņa sensors tiek izmantots kā vidēja līmeņa sensors, lai aizsargātu sūkņus vai kontrolētu tvertņu uzpildes procesu.

Papildus VARINLINE® procesa savienojumiem var pievienot IS25 tipa In-Line smidzinātāju. Ievelkamo smidzinātāju var izmantot tvertņu vai cauruļvada tīrīšanai.

Mērīšanas un kontroles instrumentu savienošanai ar tvertnēm ir pieejami VARINLINE® procesa un tvertņu savienojumi, kurus var tieši piemetināt pie tvertnes sienas, konusa vai torosfēriskās galvas.


VARINLINE® korpusi

Pielāgojamā daļa, kas ir VARINLINE® korpuss, ir cauruļvadu sistēmu bezkabatas iebūvētās vadības un mērīšanas sistēmas galvenā sastāvdaļa.

To nosaka korpusu nominālais izmērs, kā arī pievienoto instrumentu augstums, un vienam VARINLINE® korpusam var pievienot līdz diviem instrumentiem.

Tikai pie mazākajiem nominālajiem izmēriem, piemēram, DN10 un DN15, kā arī ISO 13,5 līdz ISO 21,3, var piestiprināt tikai vienu instrumentu.

Lai pielāgotu korpusus dažādiem cauruļu izmēriem, mūsu VARINLINE® sistēmas klāstā ir pieejami četri dažādi procesu savienojumu izmēri.


Cauruļu klases

VARINLINE® korpusi parasti tiek piedāvāti ar metinātiem galiem, kā papildaprīkojums var tikt piegādāti dažādi metināti cauruļu savienojumi.

Metināto galu nominālie izmēri atbilst šādām normām:

  • metriskie: Ārējais diametrs saskaņā ar DIN 11850, II sērija; DIN 11866, A sērija.
  • collu OD: ārējais diametrs saskaņā ar ASME-BPE-a-2004, DIN 11866, C sērija.
  • collas IPS: Ārējais diametrs saskaņā ar IPS Sch. 5.
  • ISO: Ārējais diametrs saskaņā ar DIN EN ISO 1127.
Virsmas
Skatiet mūsu dažādos tvertņu savienojumu veidus:

Virsmas

Standarts virsmām, kas saskaras ar izstrādājumu, ir atkarīgs no konkrētā nominālā platuma standarta:

metriskais, collu OD, ISO: Ra ≤ 0,8 μm.

collu IPS: Ra ≤ 1,2 μm


Augstākas kvalitātes virsmas ir pieejama kā izvēles iespēja. Virsmas, kas nesaskaras ar izstrādājumu (korpusu), ir matētas, kā standarta pretslīpēšana. Alternatīvi ir pieejama arī slīpēta ārējā virsma.






Skatiet mūsu dažādos tvertņu savienojumu veidus:

T un T-S tipa tvertņu savienojumi

T un T-S tipa tvertņu savienojumi kalpo kā bezkabatas pielāgojums kontroles un mērinstrumentiem, piemēram, manometriem vai mērstikliem. Šos savienojumus iemet vienā līmenī ar tvertnes sieniņām, konusveida vai torosfēriskajām galviņām.


T tipa tvertnes savienojums ir piemērots metināšanai tvertnes sieniņās, kuru sieniņu biezums nepārsniedz 8 mm.

T-S tipa tvertnes savienojumu var pareizi pielāgot tvertnes apaļumam, pateicoties tā cilindriskajai formai, un tāpēc to var piemetināt tvertnēs ar mazu diametru (≤ 1,6 m).


Lai nodrošinātu tvertnes atloka uzstādīšanu bez spriegojuma, ir pieejams metināšanas instruments (pārdošanā un aizdošanā), kas ļauj viegli un droši uzstādīt atloku. Metināšanas laikā jāievēro metināšanas instrukcijas norādījumi.


Tvertnes savienojums, P tips

P tipa tvertnes savienojums kalpo kā bezkabatas pielāgošana kontroles un mērinstrumentiem. Savienojumi ir piemetināti vienā līmenī ar tvertnes sieniņām.

Cisternas savienojums P ir piemērots metināšanai tvertnēs ar sieniņu biezumu līdz 20 mm.


Cisternas savienojums ir aprīkots ar spiediena atbrīvošanas skavām, kā arī ar spiediena atbrīvošanas urbumu, kas ļauj kontrolēti atbrīvot spiedienu cisternā pirms apkopes operācijām cisternā.


Lai nodrošinātu bezsprieguma tvertnes atloka uzstādīšanu, ir pieejams metināšanas instruments (pārdošanā un aizdošanā), kas ļauj viegli un droši uzstādīt atloku. Metināšanas laikā jāievēro metināšanas instrukcijas norādījumi

U tipa tvertnes savienojums kalpo kā bezkabatas pielāgojums kontroles un mērinstrumentiem, piemēram, VARINLINE® temperatūras sensoriem vai līmeņa elektrodiem. Šos savienojumus iemet vienā līmenī ar tvertnes sieniņām, konusu vai torisko galviņu.


Korpusa savienojuma tips U-S ļauj vertikāli un bez kabatām pielāgot kontroles un mērinstrumentu. Pateicoties cilindriskajai formai, to var ideāli pielāgot konusveida vai torosfērisko galviņu slīpumam, kā arī izolētām tvertnes sienām, tāpēc tas ir labs risinājums arī ārējām instalācijām tvertnes dibenā.


Lai nodrošinātu tvertnes atloka uzstādīšanu bez spriegojuma, ir pieejams metināšanas instruments (pārdošanā un aizdošanā), kas ļauj viegli un droši uzstādīt atloku. Metināšanas laikā jāievēro metināšanas instrukcijas norādījumi.