VARINLINE® INSTRUMENTI BEZ KABATĀM

Burdona caurules mērinstruments ir aprīkots ar spiediena transformatoru. Diafragma nodrošina atdalīšanu no procesuālās vides un ar pārneses līdzekļa starpniecību nodod procesuālo spiedienu mērinstrumentam. Ja spiediens uz mērinstrumentu iedarbojas no procesa vides virziena, elastīgā diafragma pārnes šo spiedienu uz pārneses vidi un tādējādi uz mērinstrumentu.

Pateicoties šo manometru īpašajai konstrukcijai, var panākt nelielu temperatūras ietekmi, kā arī iespēju mērīt pārspiedienu un vakuumu. Indikācijas instrumentu piepilda ar glicerīnu (atbilst FDA noteikumiem) vai izolācijas eļļu, ja ir galējie slēdži, lai panāktu slāpēšanu lielu vibrāciju laikā, kā arī lai izvairītos no kondensācijas, lietojot dažādās temperatūrās. Tādējādi šis manometrs ir ideāli piemērots lietošanai (šķidrā) pārtikā.

Tas ir pieejams ar dažādiem adapteriem, lai to varētu ievietot B, F un N tipa procesu savienojumos. Lai nodrošinātu pareizu mērinstrumenta nolasāmību, ir pieejamas vairākas spiediena mērinstrumenta orientācijas, lai nodrošinātu pareizu mērinstrumenta nolasāmību dažādās uzstādīšanas pozīcijās.